Ifjúsági Istentiszteletek

Immár 10 éve, 2008 februárjában azzal a céllal indultak el az Ifjúsági Istentiszteletek, hogy a tanulmányaik miatt Budapestre kerülő fiatalok az otthonuktól távol is találjanak egy olyan közösséget, ahol otthon érzik magukat, közösségben vannak Istennel, épülnek és barátságokat építenek. A vidékről érkező egyetemistákon kívül a budapesti és környékbeli fiatalok is nagy számban vesznek részt ezeken az alkalmakon. Az érdeklődésnek köszönhetően jelenleg már a XXII. szemeszternél járunk.

 

Szorgalmi időszakban havonta keddenként találkozunk. Az OIM éves témájához kapcsolódóan minden alkalommal van igei buzdítás. A dicsőítésben az OIM csapata vezet minket. Már az Istentisztelet előtt van lehetőség kapcsolatépítésre, amit az alkalom után pizza, tea illetve egyéb finomságok mellett folytatunk. Az újonnan érkezőknek mindig egy kis aprósággal is kedveskedünk! ????

Gyere el Te is, ha Budapesten élsz vagy máshol, ha tanulsz vagy dolgozol, ha fiatal vagy, vagy annak érzed magad, vagy egyre kevésbé, de a szíved még rádobban... Találkozzunk a következő alkalmon! ;)

 


© 2014-2019 Copyright ifjusagimisszio.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.