Ifjúsági Istentiszteletek

Immár 10 éve, 2008 februárjában azzal a céllal indultak el az Ifjúsági Istentiszteletek, hogy a tanulmányaik miatt Budapestre kerülő fiatalok az otthonuktól távol is találjanak egy olyan közösséget, ahol otthon érzik magukat, közösségben vannak Istennel, épülnek és barátságokat építenek. A vidékről érkező egyetemistákon kívül a budapesti és környékbeli fiatalok is nagy számban vesznek részt ezeken az alkalmakon. Az érdeklődésnek köszönhetően jelenleg már a 21. szemeszternél járunk.

Szorgalmi időszakban kéthetente keddenként találkozunk. Az OIM éves témájához kapcsolódóan minden alkalommal más meghívott előadó hirdeti az Igét. A dicsőítésben legtöbbször az OIM csapata vezet minket, de vendégcsapatok is végzik ezt a szolgálatot. Már az Istentisztelet előtt van lehetőség kapcsolatépítésre, amit az alkalom után pizza és tea mellett folytatunk. Az újonnan érkezőknek mindig egy kis aprósággal is kedveskedünk :)

Gyere el Te is, ha Budapesten élsz vagy máshol, ha tanulsz vagy dolgozol, ha fiatal vagy, vagy annak érzed magad, vagy egyre kevésbé, de a szíved még rádobban... Találkozzunk a következő alkalmon! ;)

Időpont: szorgalmi időszakban kéthetente keddenként 18:30-kor.
 

A következő alkalmunk:

Időpont: 2018.03.27., kedd
Igehirdető: Baráti Róbert
Téma: Elhívás
Helyszín: Élő Ige Gyülekezet
(1149 Budapest, Kövér Lajos u. 23.)

Facebook esemény itt...


© 2014-2016 Copyright ifjusagimisszio.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.