ONLINE FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ / INFORMÁCIÓK

Oldalunkon regisztráció nélkül is fizethetsz előlegeket, regisztrációs díjakat, adományokat a befizetési tétel kiválasztásával,az online fizetési folyamathoz szükséges mezők kitöltésével, valamint az ÁSZF és a részét képező Adatvédelmi Tájékoztató elfogadásával.

Hasznos információkért érdemes ide is ellátogatni:

https://www.ifjusagimisszio.hu/onlinefizetes/informaciok

Online fizetés menete

Befizetési tétel választása: A https://www.ifjusagimisszio.hu/onlinefizetes/termekek/listazas felület bal oldali menüpontjai segítségével választhatod ki, hogy melyik típusú tételt szeretnéd befizetni. Rendezvényeinkhez kapcsolódóan az előleget vagy a részvételi díjat tudod kiválasztani, illetve ha adományt szeretnél küldeni, azt is itt tudod megjelölni.

Befizetési lista: online katalógusunkban böngészve összeállíthatod befizetési listádat. A kiválasztott befizetési tétel oldalán megtalálod a "Befizetés indítása" gombot, melynek megnyomása után a kiválasztott befizetési tétel a listára kerül, a weboldal pedig ennek tartalmát tölti be és adja meg a befizetési tételek összértékét. Ekkor még tetszés szerint felvehetsz további befizetéseket, a listáról egyszerűen törölhetsz tételeket a "mínusz" vagy a "kuka" ikonra kattintva az adott elem sorában. Amennyiben összeállítottad a befizetési listád tartalmát és szeretnéd befizetni azokat, kattints a "Tovább" gombra.

Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot.

Online befizetés folyamata: az online befizetés indítási oldalon a "Fizetési mód kiválasztása" cím alatt a bankkártyás  fizetési mód kiválasztásával a következő lépés is betöltődik.

A "Számlázási adatok" cím alatt meg kell adnod a következőket: Kapcsolattartó = Te, mint kapcsolattartó neve, e-mail címe és telefonszáma; Számlázási adatok = annak a magánszmélynek, cégnek vagy jogi személynek az adatai, akinek a nevére kéred a számlát (online megrendeléséhez minden esetben számlát állítunk ki az itt megadott adatokra, vagy hibás adatok esetén a kapcsolattartó személy nevére); Megjegyzés = egyéb fontos közlendők helye. Előleg vagy részvételi díj befizetése esetén kérjük mindenképpen írd a Megjegyzésbe az érintett jelentkezők, táborozók nevét.

Amennyiben utólag veszed észre, pl. a visszaigazoló e-mailünkből, hogy rosszul adtad meg az adatokat, úgy kérjük hogy haladéktalanul értesíts bennünket a kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeink egyikén: e-mailben vagy telefonon!

A befizetés befejezésére és érvényesítésére a "KIFIZETEM, TOVÁBB AZ ONLINE FIZETÉSHEZ" gomb megnyomásával nyílik lehetőség, amennyiben minden szükséges adatot megadtál a fentiek szerint. Ezzel elfogadod az ÁSZF-et és a részét képező Online Fizetési Tájékoztatót és Adatvédelmi Tájékoztatót, valamint tudomásul veszed, hogy fizetési kötelezettséged keletkezik.

Ezután a biztonságos online fizetéshez továbbirányítunk a Barion oldalára. Mi sosem kérünk el tőled banki adatokat! E-mailben sem. Ha e-mailes felhívást küldünk, mert jelentkeztél az egyik eseményünkre, de nem fizetted be a szükséges részvételi díjat, vagy előleget, akkor is ezen a felületen keresztül indíthatod el a befizetést, mely folyamat végén a Barion rendszerén fogod a szükséges összeget befizetni.

Csak sikeres befizetés esetén válik érvényessé az adományozás / rendezvényre történő befizetés és regisztráció.

A bankkártyás fizetésről bővebb tájékoztatást itt találsz...


Egyéb kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal a Kapcsolat oldalunkon megadott elérhetőségeinken.

© 2018 www.ifjusagimisszio.hu - All rights reserved - Minden jog fenntartva.