Kedves Pályázó!

Olyan fiatalokat szeretnénk támogatni, akiknél egyértelmű, hogy támogatás nélkül semmiképpen nem tudnának részt venni az OIM által szervezett Téli Ifjúsági Napokon, az alábbi okok valamelyikénél fogva:

  • sokgyermekes családból származnak és/vagy
  • az ország nehezebb helyzetében lévő régiójában élnek és/vagy
  • nehéz a családi helyzetük (árva, félárva, egyedülálló szülő gyermeke, tartósan beteg szülő(k) gyermeke, anyagi válságba jutott családban él) és/vagy
  • tanulmányai és megélhetését egymaga finanszírozza
  • egyéb szociális nehézség

A pályázaton elnyerhető maximális támogatás a részvételi díj (“Early Bird” ár szerinti) ~50%-a, azaz legfeljebb 4.000 Ft, melyet előlegként nem lehet felhasználni. A támogatást elektronikus úton juttatjuk el a nyertesnek, amelyet az OIM Téli Ifjúsági Napok helyszíni regisztrációja során tud beváltani.

A pályázatokat az OIM vezetőség bizottsága fogja elbírálni a beérkezett pályázatok és az összegyűlt alap függvényében. Fellebbezésnek helye nincs.

A pályázókat kizárólag elektronikus úton értesítjük, így a pontos e-mail cím és telefonszám megadása kiemelten fontos! A pályázók adatait diszkréten kezeljük, a nyerteseket személyesen értesítjük, nevüket, elérhetőségüket publikus felületen nem jelenítjük meg.

Azt a pályázatot tudjuk befogadni, amely

  • hiánytalanul kitöltve határidőre érkezik be,
  • valamint amelyhez kapcsolódik pásztori és/vagy ifjúsági vezetői ajánlás is (ezt a vezetőnek kell hozzánk eljuttatnia elektronikus formában, a lenti elérhetőségre, lásd pályázati űrlap).

Egy pályázó csupán egy pályázatot adhat be, a nyeremény át nem ruházható!

Figyelem! A pályázatot a fiataloknak kell benyújtaniuk, nem a szüleiknek vagy vezetőiknek!

A pályázó a részvételi feltételek elolvasása után a következő online felületen töltse ki a pályázati űrlapot legkésőbb 2019. január 20. 23:00-ig.

OIM 2019 - Téli Ifjúsági Napok Szociális Alap Pályázati Űrlap:

SZOCIÁLIS PÁLYÁZATI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT

Ezután már csak az oimkapcsolat ["kukac"] gmail ["pont"] com címre kell eljuttatni egy vezető (lelkipásztor, ifjúsági pásztor) ajánlását. A határidőn túl beérkező ajánlásokat NEM tudjuk elfogadni, így a hozzájuk tartozó pályázatokat automatikusan töröljük.

Eredményhirdetés: 2019. január 23.

Ezután érdemes regisztrálni az ifinapokra legkésőbb 2019. január 27-ig, ugyanis a szociális pályázat kedvezménye csak eddig vehető igénybe!

A pozitív pályázati összeg más célra nem használható fel, csak a megjelölt rendezvényen való részvételre, valamint készpénzre sem váltható!


© 2014-2019 Copyright ifjusagimisszio.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.