Vezetőség

Gurzó János

Méhkeréken nőttem fel és a helyi pünkösdi gyülekezetben tértem meg tizenöt éves koromban, 2003-ban. Szüleimtől komoly alapot kaptam, az Úr iránti szeretetük számomra példa volt, ami segített a megtérésemben.

Már a megtérésemtől fogva szolgálni szerettem volna, azonban nem a teológia volt az elsődleges tervem, de a pályaválasztásnál az Úr elkezdte gyúrni a szívemet, hogy még jobban szánjam oda magam. 2006-ban, az OIM Dávid győzelmi kövei című konferenciáján, ahol rengeteg áldást kaptam, Isten meggyőzött, hogy teológiára menjek. 2008-ban álltam be az ifjúsági szolgálatba tizedesként.

2013. augusztus 3-án elvettem feleségül kedvesemet, Patríciát, és 2017. január 3-án megszületett kisfiunk, Gurzó Marcell János. A családom nagyon sok erőt ad a szolgálatom elvégzéséhez. Különösen értékes ajándékok Ők számomra az Úrtól.

Rémán Dániel

Erdélyben születtem, egy pünkösdi család hatodik gyermekeként. Egész gyerekkoromat meghatározta az elhivatottságom tudata, így 17 évesen önként és személyes meggyőződésből elköteleztem magam a Krisztuskövető életmód mellett. Érettségi után teológiát tanultam, mert égett bennem a vágy, hogy elhívásomra minél jobban felkészüljek. Ekkor kerültem Magyarországra, a budapesti Pünkösdi Teológiai Főiskolára.

Az ifjúsági munkába elég korán, már tizenéves koromban belekerültem, de az OIM csapatához 2008-ban csatlakoztam, akkor még teológushallgatóként. 2009-től ifjúsági, illetve segédlelkészként szolgálok, és nagy lelkesedéssel tölt el, amikor fiatalok életét látom pozitív irányba megváltozni.

Turán Evelin

Kiskőrösről származom és azokat az értékeket, amiket képviselek alapvetően a családomnak és a kiskőrösi pünkösdi gyülekezetnek köszönhetem. A megtérésem és egy gyülekezethez való tartozás fontosságának elhatározása Kadarkúthoz kötődik. Először a gyülekezetben a gyerekkórusban szolgáltam, majd bibliaköri gyerektanító voltam a kiscsoportosoknál, illetve a dicsőítésben is szolgáltam. Tizennyolc évesen kezdtem el becsatlakozni a Kiskőrösi Ifjúsági Találkozó szervező csapatába, amit tavalyelőtt adtám át a „fiatalabbaknak”. A szervezésben teljesen megtaláltam magamat, és ez mai napig így van. 2010-ben lettem OIM tizedes, ahol elsősorban szintén szervezési feladatokat bíztak rám, majd az Ifjúsági Istentiszteleti alkalmakat koordináltam. Budapesten élek már nyolc éve, de Kiskőrös még mindig ugyanolyan fontos számomra.


Nézd meg programjainkat, tevékenyégeinket is...


© 2014-2019 Copyright ifjusagimisszio.hu, Minden jog fenntartva - All rights reserved.